разно

Песната "Зета Македонија" (македонска верзија) издадена на носач на звук.
ЦД изданието содржи и кратка брошура со објаснување за текстот,
извадок од истоимената книга од Бранко Сотировски.

Текст: Бранко Сотировски
Музика: Сашо Ливрински
Изведувач: Серафина Фантаузо

За подетални информации доколку сакате да го набавите Цд -то, обратете се 
на zetamakedonija21@gmail.com

Прегледано:  3,907.00 пати

                Химна на Зета Македони.

  

 

   

     ................................................................